web templates free download
Mobirise

Suikeren Schlager Zondag

16 september vanaf 18u

Op het Podium Voetbalplein.

Line-up optredens

18u05

Lissa Lewis

Uit Kapellen, dochter van het bekende accordeonduo ‘De Melando’s’. In 2012 krijgt ze haar eerste grote optreden. Ze zingt voor 13.000 toeschouwers in het Sportpaleis van Antwerpen. We horen een blend van Ann Christy en Isabelle A. in Lissa’s stem terugkomen. 2015 is het jaar van Lissa Lewis. Na meerdere hits brengt ze haar debuutalbum ‘Sprong In Het Duister’ uit. In augustus wint ze de zomertrofee van Radio 2 in de categorie van ‘Beste Doorbraak’. En in het najaar deed ze het nog eens op het gala van het Vlaamse Lied. Als hoogtepunt van haar prille carrière wordt ze ook nog eens genomineerd voor een MIA in de categorie ‘Vlaams Populair’. Ook 2016 kondigde zich veelbelovend aan. Staat ze voor het eerst op het podium van ‘Het Schlagerfestival’ in Hasselt. Ondertussen blijven de zalen, feesten en mensenmassa’s roepen om Lissa Lewis. Een verfrissend geluid, een beloftevolle stem, een nieuwe ster in de wereld van de Vlaamse Pop!

Pop zoals pop moet zijn, volgens de Dikke Van Dale: populair en – van populus – dicht bij de mensen, dus in het Vlaams. Geloof het vrij, Lissa Lewis is uniek.  

18u40

Pino Baresi

Pino Baresi werd geboren als Giuseppe Chimienti in Bari, een grote havenstad in de enkel van de “laars” van Italië. Pino’s zangcarrière startte in 1990 na een finaleplaats in de VTM soundmixshow. In 1991 veroverde hij weer een finaleplaats in Henny Huysman’s soundmix met “Se Bastasse” van Eros Ramazotti. Ook Marco Borsato had een plaats in deze finale. Een optreden in de populaire Honeymoon Quiz bleef niet uit. Voor “De Gouden Zeemeermin”, nu Eurosong, werd Pino in 1996 geselecteerd maar haalde de finaleplaats niet. Ook “Het Witte Paard” in Blankenberge was in 1996 en 1997 geen onbekende voor hem. Sedertdien treedt hij op in zijn eigen typische stijl door het brengen van internationale successongs.

19u15

Eveline Cannoot

In 2005 nam Eveline deel aan STAR ACADEMY. (VTM)… In 2006 werd ze lid van het ambiance-duo “WHOOPZ!”.. In 2011 zangeres van DEVOS & LEMMES… Ze staat weken op nummer 1 bij Family Radio en op nummer 2 in de Vlaamse Top 10 op MENT. Naast haar solocarrière is ze het gezicht van MENT. Ook ABBA fascineert haar! Ze neemt de rol van Agneta op zich en zingt de allergrootste hits van ABBA in de enige echte ABBAND. 2016 werd nog beter… Te beginnen met een eerste duet samen met Dennie Christian en een zomerrevue in ’t Colisée te Blankenberge met Luc Caals. 2017 was een jaar om niet snel te vergeten ! Ze vierde haar 31ste verjaardag met een concert in Oudenaarde, had meer dan 140 solo optredens en deed super leuke opdrachten voor MENT. Er kwamen ook 2 singles uit. “Ben Jij Gelukkig Met Mij” was een schot in de roos en ‘Alles’, een nummer van Sabien Tiels, kreeg A rotatie bij Radio 2 en scoorde hoge toppen in de Vlaamse Charts. In 2018 staat er een nieuw album op haar TO DO – lijstje en een kerstproject met Filip d’Haeze..

19u50

Two4You

Johan van Mechelen (Joe Bubble) uit Lint en Mike Grondy uit Tienen zijn al jarenlang bevriende muzikale collega’s. In 2017 besloten ze samen het zangproject Two4You op te starten. Onder het motto “als het maar plezant is en iedereen zich amuseert” brengen deze heren een mix van bekende nummers uit verschillende genres, meestal in medley vorm.

Ambiance troef met:
“The love is in the air” – Zomertoer! 

20u25

Steve Tielens

Steve Tielens, dé Polonaisekoning van Vlaanderen en ambiance maker nr. 1 is klaar voor één groot feest met polonaise op jouw evenement. Hij is gekend van hits als “Het Is Weer Couckenback” en meezingers als “Ik Mis Je, In Ons Cafeetje, Bij Ons In Vlaanderen, Ik Heb Je Sleutel Weggesmeten, Naar De Zevende Hemel” en nog vele anderen.
Kortom, Steve Tielens ademt Muziek, Entertainment en vooral Ambiance uit en weet hoe hij in de kortste keren een publiek op zijn handen draagt.
Hij plaatste zich met de nr. 1 hit “Het Is Weer Couckenback” op de kaart van feestend Vlaanderen en was ook te gast in verschillende tv programma’s.
Boek nu Steve Tielens op jouw evenement en het feest kan beginnen.
Een aanrader voor elke organisator dus.

Info & Boekingen: 
0483/40.40.91
www.stevetielens.be 


Voorzitster: 
Christel Van den Brande


Statiestraat 50 - 2547 Lint
Telefoon: 0498 84 47 36


Deel deze pagina!